به گزارش پلاتو هنر، زهرا بهروز آذر، سرپرست امور زنان ریاست جمهوری کشور، پس از تماشای فیلم سینمایی «موسی کلیم الله» در مصاحبه خود در جمع خبرنگاران چهل و سومین جشنواره فیلم فجر گفت: چیزی که در این فیلم بسیار جالب بود نقش پررنگ مادر حضرت موسی (ع) بود، به طوری که به نظرم قصه فیلم قصه مادر حضرت موسی بود. از طرف دیگر روایت تجربه معنوی که بسیاری از ما در زندگیمان با آن روبهرو هستیم ولی به آن توجه نمیکنیم از جذابیتهای دیگر این فیلم بود.
او در ادامه افزود: ما امسال موضوع پیوند دغدغههای زنان با سینما را آغاز کردیم تا به شکلی غنیتر روی این موضوع کار شود و حتی در بخش تجلی اراده ملی یک جایزه زنان و خانواده را در نظر گرفتیم که داوران ما با بررسی و ارزیابی فیلمها این جایزه را اعطا خواهند کرد. این عمل به نوبهای یک شروع در این حوزه محسوب میشود. موضوع زنان بسیار گسترده است. ما به تعداد تمان زنان موضوع داریم، مثل زن خانهدار، زن سرپرست خانوار ناشی از فوت یا ناشی از طلاق و … هر کدام قصه و مسائل و مشکلات خودشان را دارند.
بهروز آذر در رابطه با بسیاری از موضوعاتی که در چند سال گذشته رخ داده اما تاکنون شخص یا ارگانی به آن حتی برای آگاهسازی بیشتر نیز نپرداخته است میگوید: یک بخشی از این عمل واقعا کمکاری نیست، یک دسته از موضوعات و اتفاقات هستند که آنقدر تلخ هستند که شاید کسی نتواند به آن بپردازد و دوباره آن را بازنمایی کند. اما با این حال نمیشود که آن را کتمان کرد، چراکه این موضوعات واقعا پراهمیت هستند و باید قبل از رخ داد دوباره آنها به درستی فرهنگسازی آن انجام شود. من خودم اعتقادم بر این است که به جای اینکه ما صحنههای خشونت را بازنمایی کنیم، به این بپردازیم که زنان و مردان چه مهارتهایی نظیر کنترل خشم، شنیدن موثر، گفتگو و… را ندارند که باعث میشود این موضوعات اتفاق بیفتد.
او در تکمیل صحبتهای خود اظهار داشت: عدم حضور کارگردانان زن در این دوره از جشنواره خود به نوبهای یک زنگ خطر محسوب میشود. چراکه زنان در این حوزه بسیار علاقهمند و با استعداد هستند و در تمام این سالها ما کارگردانان زن بسیاری را داشتیم که حضور موثری داشتند.
انتهای گزارش / بیشتر بخوانید:
نادره رضایی: سرمایهگذاران نباید فقط به بازگشت سرمایه فیلم نگاه کنند