به گزارش پلاتو هنر، الیکا عبدالرزاقی بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، در بیست و نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان به عنوان داور حضور دارد. این هنرمند درباره علاقه کودکان و نوجوانان به بازیگری و موسیقی در مدارس توضیحاتی را ارائه داده است.
این هنرمند در گفتگو با پلاتوهنر، با اشاره به مشاهداتی که تا امروز از آثار این جشنواره داشته است، عنوان کرد: آثار مختلفی در این جشنواره به نمایش درآمدهاند که هر کدام به نحوی دارای نکات مثبت و منفی هستند. نکات مثبت این جشنواره شامل برگزاری منظم و حرفهای تیم برگزاری، تلاش در زمینه تبلیغات و همچنین حمایت شهردار همدان برای بهبود زیرساختها است.
او ادامه داد: با وجود مشکلاتی مانند کمبود بودجه و هماهنگی نوجوانان، جشنواره تئاتر کودک و نوجوان به عنوان یک فرصت برای رشد و پیشرفت جامعه هنری ایران تلقی میشود.
این بازیگر با اشاره به نکات منفی که در این دوره از جشنواره وجود دارد و در دورههای آینده میتواند بهبود پیدا کند، گفت: نکات منفی بیست و نهمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان نیز شامل کمبود زیرساختهای لازم برای اجرا، عدم دسترسی به سالنهای مناسب و زمانبندی نامشخص است.
او همچنین اشاره کرد: واقعیت این است که بسیاری از آثار حاضر در جشنواره ممکن است استانداردهای لازم را نداشته باشند و در صورت سختگیری، حدود ۵۰ درصد آنها نمیتوانستند حتی در جشنواره شرکت کنند. با این حال باتوجه به وضعیت تئاتر در کشور، هنرمندان حوزه کودک و نوجوان واقعا بدون چشمداشت فعالیت میکنند و همین عشقی که به کارشان دارند و باعث میشوند چراغ تئاتر خاموش نشود، جای تقدیر و قدردانی دارد.
در مدارس به کلاس بازیگری و موسیقی نیازمندیم
عبدالرزاقی با اشاره به اهمیت آموزش در حوزه هنر برای کودکان و نوجوانان، عنوان کرد: همانقدر که به کلاس زبان، فارسی و دینی در مدارس نیاز داریم، به کلاس بازیگری و موسیقی نیز نیازمندیم. بچهها تازه در ۱۸ سالگی نباید به این فکر کنند که عاشق بازیگری یا خوانندگی هستند بلکه در دوران مدرسه باید متوجه علایق خود بشوند و آنها را دنبال کنند.
او در پایان سخنانش بر لزوم برگزاری کارگاههای آموزشی در مدارس تأکید کرد و گفت: آموزش و پرورش باید در زمینه آموزش و معرفی فعالیتهای هنری فعالتر شود و به نیازهای هنری دانشآموزان توجه بیشتری داشته باشد زیرا قطعا همکاری بیشتر نهادهای مختلف باعث بهبود وضعیت هنر در همدان و سایر شهرها میشود.
بیشتر بخوانبد: