گالری‌گردی هفته پایانی دی در نمایشگاه‌های تجسمی تهران

به گزارش پلاتو هنر، طبق روال هر هفته مروری خواهیم داشت بر نمایشگاه‌‌هایی که در گالری‌های تهران میزبان آثار هنرمندان هستند.

جمعه 21 دی چند نمایشگاه هنرهای تجسمی در تهران افتتاح شد. اگر شما هم به هنر و آثار هنری علاقه دارید، می‌توانید گزارش زیر را مطالعه و گالری مورد توجه خود را برای بازدید انتخاب کنید.

نمایشگاه انفرادی «اهل عدن»

نمایشگاه انفرادی آثار علیرضا نکویی با عنوان «اهل عدن» تا 9 بهمن در گالری اعتماد 1 به نشانی میدان هفت تیر، مفتح جنوبى، بن بست شیرودى پلاک ۲۵ ادامه دارد.

در بیانیه این نمایشگاه آمده است: «این مجموعه آثار علیرضا نکویی، اتودهایی برای عدن است؛ باغ‌های ایرانی که نه در گذشته، بلکه در نقشه‌ای از شهر آرمانی ما بازتاب می‌یابند. هنرمنذ عناصر مختلفی از فضا و زمان را در کنار هم قرار می‌دهد تا بیننده را به تاملی درباره‌ی واقعیت‌های زیست‌محیطی و ارتباط آن با تاریخ دعوت کند. به غم ظاهر اتوپیایی، این مجموعه تاکید دارد که عدن، نه به عنوان مقصدی آرمانی، بلکه به مثابه امکانی برای بازاندیشی و بازسازی تعامل ما با جهان پیرامون وجود دارد.»

روزهای تعطیل: دوشنبه‌ها

 

تجسمی

نمایشگاه انفرادی «زنده باد فراموشی»

نمایشگاه انفرادی آثار ترلان تبار با عنوان «زنده باد فراموشی» تا 8 بهمن در گالری باوان به نشانی خیابان مطهری، خیابان لارستان، خیابان عبده، پلاک ۷ برپاست.

در بیانیه این نمایشگاه آمده است: «سبزه، سبزتر بود
نور، نورانی تر بود
مزه شیری نتر
ش بهای شگفتی
با دوستانی در کنار
مه صبحگاهی به درخشش
آب جاری
رود بی پایان
تا ابد الا باد»

روزهای تعطیل: شنبه‌ها و یکشنبه‌ها

 

تجسمی

نمایشگاه انفرادی آثار امید مشکسار

نمایشگاه انفرادی آثار طراحی امید مشکسار تا 2 بهمن در گالری اُ طبقه 1 به نشانی  خیابان سنایی، خیابان شاهین (خدری)، پلاک ۱۸، طبقه اول برپاست.

روزهای تعطیل: شنبه‌ها و یکشنبه‌ها

 

تجسمی

نمایشگاه انفرادی «بازگشت»

نمایشگاه انفرادی «بازگشت» شامل مجموعه آثاری از زکیه رحیمی (زیدی) تا 2 بهمن در گالری خیابان سنایی، خیابان شاهین (خدری)، پلاک 18، طبقه دوم ادامه دارد.

 

تجسمی

نمایشگاه انفرادی «بدون شرح»

نمایشگاه انفرادی آثار شهرزاد قاضی با عنوان «بدون شرح» تا 2 بهمن در گالری ایکس هما به نشانی خیابان کریمخان زند، خیابان سنایی، کوچه سیزدهم، پلاک 5 ادامه دارد.

در بیانیه این نمایشگاه آمده است: «من از چیزهای سخت و ادبی و پیچیده فاصله میگیرم، فکر میکنم این قبیل مفاهیم از نوعی گرفت و گیر می‌آید؛ برای فهمیدن چیزهای دشوار آن‌ها را به قطعات کوچکتر یا راه حل‌های سـاده فهمیدن بـدل میکنم، خیلی قدیمتر تا شاهنامه را نقاشی نکردم از چند و چونش سر در نیاوردم. نقاشی کردن برای مـن جستجو کردن البهالی پاراگراف‌هـای یـک داسـتان‌ست منتها تفاوتش با تصویرسازی غرق کردن زندگی شخصی در یک ایده است؛ چند سال قبل تصاویر نیویورکر و نیورک تایمز دربارهی بعضی موضوعات سیاسی یا اقتصادی یا اجتماعی یا حتی ادبیات داستانی توجهم را جلب کرد، اینکه چطور سوئ ویلیامز یا براد هالند یا رالف استدمن از یک تراژدی ادبی یک نقاشی بی ادعا می‌سازند و زیر آن می‌نویسـند «بدون شرح» بدون شرح یک قاعدهی ژورنالیستی برای توضیح ادبی اتفاقاتی‌ست که توان کنترل همهی آن را نداریم. این همان درک من از نقاشی ست.»

 

تجسمی

نمایشگاه انفرادی «شوالیه‌ها»

نمایشگاه عکاسی آثار علی صوفی با عنوان «شوالیه‌ها» تا 26 دی در گالری کاما به نشانی خیابان جردن، خیابان دیدار شمالی، کوچه کیش شرقی، پلاک ۲۰، طبقه اول دایر است.

روزهای تعطیل: شنبه‌ها

تجسمی

 

انتهای گزارش / بیشتر بخوانید:

تاریخچه و جایگاه مجسمه‌سازی در هنرهای تجسمی

کیوریتور نمایشگاه «چشم در چشم»: آثار جمع‌آوری شده توسط فرح پهلوی، در ایران هیچ آسیبی ندیده‌اند

https://didhonar.ir/?p=80789

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − هفت =