بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران به کار خود پایان داد

مراسم اختتامیه بیست و‌ نهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر استان تهران عصر امروز ساعت ۱۸:۳۰ در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد. در این برنامه علی فروزانفر مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، حمید نیلی مدیر کل هنرهای نمایشی، امیرحسین شفیعی دبیر جشنواره، شهرام کرمی، خیرالله تقیانی پور، سعید نجفیان، فرهاد قائمیان، رحمت امینی، لیلی عاج، امین اشرفی و… جمعی از هنرمندان، اصحاب رسانه و علاقه‌مندان حضور داشتند.

در ابتدای این مراسم‌ با اجرای محمدرضا فیروزی، امیرحسین شفیعی دبیر بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران، با آرزوی دنیایی بدون جنگ گفت: امیدوارم تا دوره بعدی این جشنواره، کودک کشی در غزه تمام شده باشد، جشن واقعی زمانی است که جهان در صلح باشد.

دبیر این‌ جشنواره با اشاره به کیفیت تئاتر در شهرستان‌های تهران، خاطر نشان کرد: شهرستان‌های استان تهران متاسفانه در حوزه تئاتر ضعیف هستند، اما امید دارم شرایط برای دوره‌های آینده طوری باشد که این جشنواره را در شهریار، رباط کریم و دیگر شهرستان‌ها برگزار کنیم.

جشنواره تئاتر استان تهران
جشنواره تئاتر استان تهران

شفیعی در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: در این دوره ۵۵ اثر نمایشی در جشنواره اجرا شدند. خوشحالم که از طریق این جشنواره فرصتی فراهم شد تا هنرمندان آثارشان را روی صحنه ببرند. تلاش ما بر این بود تا مسیر برای گروه‌های جوان هموار شود، امیدوارم که در این مسیر موفق بوده باشم.

او در پایان سخنانش خاطر نشان کرد: قطعا بدون حضور علی فروزانفر نمی‌توانستیم کار را جلو ببریم، بنیاد شهید و امور ایثارگران  در این راه واقعا همراه بودند و از ۱۰ اثر  حمایت کردند.

در ادامه این برنامه برگزیدگان بخش ایثار جشنواره معرفی شدند.

_تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی  در بخش موسیقی به علی خاتمی برای نمایش «منطقه F12»

_برگزیده اول در بخش طراحی صحنه سید محمد خالقی برای نمایش «تنها اتاق آیات زخم مرا می‌خواند» از شهرستان شمیرانات و شاهین سلطانی برای نمایش «منطقه F12» از شهرستان پردیس

_آرین مهدوی در بخش دستاوردهای هنری(طراحی پوستر و بروشور) برای نمایش «ریگ چاه» از تهران

_فریده گرمساری برای نمایش «رویای خیس» از پاکدشت حائز رتبه اول، سیمین ضیائیان و مبینا معظمی به صورت مشترک برای نمایش «تنها اتاق آیات زخم مرا می‌خواند حائز رتبه دوم و دریا نوری برای نمایش «رویای خیس» از پاکدشت حائز رتبه سوم در بخش بازیگر برگزیده زن

_علی پیمان برای نمایش «ریگ چاه» از تهران حائز رتبه اول، علی حیدری برای نمایش «رویای خیس» از پاکدشت و سیامک زین الدینی برای نمایش «بوکسور» از شهریان به صورت مشترک حائز رتبه دوم و پوریا رضایی برای نمایش «منطقه F12»  در بخش بازیگر برگزیده مرد

همچنین در این بخش شایان پیروز برای نمایش «منطقه F12» از پردیس لوح تقدیر بازیگری کودک و نوجوان را دریافت کرد.

در ادامه این مراسم حسام آرین دو قطعه موسیقی برای حاضران اجرا کرد، سپس از خانواده مرحوم علی اصغر قادری پناه پیشکسوت شهرستان ری، عزت الله قمی پیشکسوت تئاتر شهرستان ورامین و رحمت الله امینی برای اجرای نمایش «سر بی گذشت» از ورامین در بخش میهمان تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

در ادامه این مراسم برگزیدگان باقی بخش‌ها تقدیر شد.

برگزیدگان بخش نمایشنامه نویسی؛

در بخش نمایشنامه نویسی: برگزیدگان این بخش علی پیمان برای نمایش «ریگ چاه» از تهران و مهدی صالح یار برای نمایش «رویای خیس» از پاکدشت مورد تقدیر قرار گرفتند.

در بخش کارگردانی: کیانوش احمدی برای نمایش «بوکسور» از شهریار و علی پیمان برای نمایش «ریگ چاه» از تهران به عنوان برگزیده معرفی شدند.

در بخش مسابقه نمایشنامه نویسی: علی میرزا عمادی برای نمایشنامه «نگهبانان کوچک کوهستان» از تهران، احمدرضا خاکساری برای نمایشنامه «سقوط در سینما الجزایر»از تهران، پریسا کیومرثی برای نمایشنامه «خانه کبوتران» از ری و مهدی فنائیان برای نمایشنامه «آواز مرد مرده» از اسلامشهر به عنوان نفرات برگزیده معرفی و تقدیر شدند.

همچنین در این بخش سعید حاجی حیدری برای نمایش «طاعون» از پاکدشت به معنوان هنرجوی برگزیده معرفی شد.

برگزیدگان بخش نهال(ویژه آموزشگاه‌های هنرهای نمایشی)؛

در بخش استعدادهای جوان: در این بخش پنج بازیگر جوان آروز حلاجی برای نمایش «رویا» از آموزشگاه آیش ورامین، رویا یزدانی برای نمایش «حوالی پنج صبح» از آموزشگاه هفتاک هنر شهریار، فاطمه سلگی برای نمایش «رویا» از آموزشگاه آیش ورامین، کوشا تبعیدزاده برای نمایش «استرالیا» از آموزشگاه انتخاب نواندیشان شمیرانات و کیارش قربانی برای نمایش «تراژدی برادری برابری» از آموزشگاه هفتاک هنر شهریار به عنوان نفرات برگزیده معرفی و تقدیر شدند.

در بخش گروه‌های نمایشی: علی مسرور برای نمایش «استرالیا» حائز رتبه اول، پریسا محسنی برای نمایش «حوالی پنج صبح» حائز رتبه دوم و علی اصغر زارعی برای نمایش «تراژدی برادری برابری» حائز رتبه سوم شدند.

در بخش جایزه ویژه هیات داوران این بخش: لوح تقدیر و جایزه نقدی به صورت مشترک به عزت الله قمی برای نمایش «رویا» و سمیه آباده برای نمایش «دختران افسانه‌های ایرانی» اهدا شد.

برگزیدگان بخش مسابقه؛

در بخش موسیقی: مصطفی کریمی، آرین حسین اهرانی و فاطمه قزلباش برای نمایش «مبارک و پادشاه بی وارث» از دماوند به عنوان برگزیده معرفی و تجلیل شدند.

در بخش طراحی صحنه: امیر خراسانی برای نمایش «ناگهان پیت حلبی» از پاکدشت به عنوان برگزیده معرفی شد.

در بخش بازیگر برگزیده زن: پریسا محسنی برای نمایش «سفارتخانه سکارتولو» از شهریار حائز رتبه اول، ساره کیادربندسری برای نمایش «فرزند آدم» از ورامین

حائز دوم و آرزو کریمی برای نمایش «دردسرهای مرد مرده» از اسلامشهر و فاطمه کارگری برای نمایش «بوقلمون» از شهریار حائز رتبه اول شدند.

در بخش بازیگر مرد برگزیده: سعید یعقوبلو برای نمایش «سفارتخانه سکارتولو» حائز رتبه اول، مرتضی کوهی برای نمایش «همت بلند جنابعالی» از تهران حائز رتبه دوم و محمد مغانی برای نمایش «بوقلمون» ازشهریار و محمد ستوده برای نمایش «ناگهان پیت حلبی» از پاکدشت به صورت مشترک حائز رتبه اول شدند.

همچنین در این بخش اقبال رجبی برای نمایش «مبارک و پادشاه بی‌وارت» از دماوند معرفی و تجلیل شد.

در بخش نمایشنامه نویسی: در این بخش از محمد حسن علمائی برای نمایش «همت بلند جنابعالی» از تهران و علی خودسیانی برای نمایش «سفارتخانه سکارتولو» به عنوان برگزیده معرفی و تجلیل شدند.

در بخش کارگردانی: در این بخش از محمدحسن علمایی برای نمایش «همت بلند جنابعالی» از تهران به عنوان برگزیده اول و محمد ستوده برای نمایش «ناگهان پیت حلبی» از پاکدشت و عباس ایمانی برای نمایش «سفارتخانه سکارتولو» از شهریار به صورت مشترک به عنوان برگزیده دوم تقدیر شد.

برگزیدگان بخش مسابقه کودک و نوجوان؛

در بخش موسیقی: علی خاتمی برای نمایش «نقرآبی» از ورامین موفق به کسب تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی شد.

در بخش طراحی صحنه: در این بخش نیز سینا ییلاق بیگی برای نمایش «کتاب‌خورها» از تهران برگزیده و تقدیر شد.

در بخش دستاوردهای هنری(طراحی لباس): فرزانه عاقلی برای طراحی لباس نمایش «کتاب‌خورها» از تهران به عنوان برگزیده معرفی و موفق به کسب تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی شد.

در بخش بازیگر برگزیده زن: آیلین کچوئیان برای نمایش «نقرآبی» از ورامین حائز رتبه اول، سارا بابایی برای نمایش «کتاب‌خورها» حائز رتبه دوم و غزل جمشیدآبادی برای نمایش «سفیدبرفی و هفت جنگلی» ازتهران حائز رتبه سوم شدند.

همچنین در این بخش لوح تقدیر و جایزه نقدی ویژه بازیگری کودک به ستایش مزینانی برای نمایش «ابرک و بادبادک» از پاکدشت اهدا شد.

در بخش بازیگر برگزیده مرد: محسن بان‌ور برای نمایش «من شنگول و منگول نیستم» از ری حائز رتبه اول، امیر افسرشیبانی برای نمایش «کتاب‌خورها» از تهران حائز رتبه دوم و احسان کوپاهی برای نمایش «نقرآبی» از ورامین حائز رتبه سوم شدند.

محمدمهدی صاحبی و مانی ابراهیمی نیز برای نمایش «علی‌مردان» از شهریار موفق به کسب لوح تقدیر و جایزه نقدی ویژه بازیگری نوجوان شدند.

در بخش نمایشنامه نویسی: روح الله سنایی و سوگل تاجیک برای نمایش «نقرآبی» از ورامین به صورت مشترک حائز رتبه اول، اسماعیل رحیمی سروش برای نمایش «کتاب‌خورها» از تهران حائز رتبه دوم و محسن زارع یزدی برای نمایش «کامپی‌ها» از ورامین حائز رتبه سوم شدند.

در بخش کارگردانی: روح الله سنایی برای نمایش «نقرآبی» از ورامین رتبه اول، اسماعیل رحیمی سروش برای نمایش «کتاب‌خورها» رتبه دوم و محسن زارع یزدی برای نمایش «کامپی‌ها» از ورامین رتبه سوم را به خود اختصاص دادند.

برگزیدگان بخش تئاتر خیابانی؛

در بخش طراحی فضا و صحنه: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به روح الله سنایی برای نمایش «کارما» از ورامین اهدا شد.

در بخش موسیقی: علی خاتمی برای نمایش«تاریخ انقضا» از بهارستان موفق به کسب لوح تقدیر و جایزه نقدی شد.

در بخش بازیگر برگزیده زن: ساره کیادربندسری برای نمایش «کارما» از ورامین حائز رتبه اول، فرخنده دریایی برای نمایش «حشو» از پردیس حائز رتبه دوم و

مرضیه ذاکری برای نمایش «فرزندآوری به توان ده» حائز رتبه سوم شدند.
در بخش بازیگر برگزیده مرد: رضا محمدیان، سید محمدحسین میره‌ای و حسین قاسمی برای نمایش «کار ما» از ورامین به صورت مشترک حائز رتبه اول، شاهین

سلطانی برای نمایش «حشو» از پردیس حائز رتبه دوم و علیرضا تاجیک برای نمایش «ننه دلبر و شهر من» از ورامین حائز رتبه سوم شدند.

در بخش طرح و ایده: لوح تقدیر به شهرام سلطانی برای نمایش «حشو» اهدا شد.

در بخش کارگردانی: مینا ویسمه برای نمایش «حشو» از پردیس و حسین قاسمی برای نمایش «کار ما» به عنوان برگزیده معرفی شدند.

برگزیدگان بخش مسابقه تئاتر تهران؛

در بخش موسیقی: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به شاهین گلکار برای نمایش «آفرت» از شمیرانات تعلق گرفت.

در بخش طراحی صحنه: پویان کرمی برای نمایش «واپسین روزهای یک آنارشیت» از شهریار موفق به کسب تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی شد.

در بخش دستاوردهای هنری: مهتا فرامرزنیا و مهتاب کیوان جو برای نمایش «مغازه خودکشی» از پردیس به صورت مشترک به عنوان برگزیده این بخش معرفی و تقدیر شدند.

در بخش دستاوردهای فنی: لوح تقدیر و جایزه نقدی به محمد امین پازوکی برای نمایش «بازسازی» از ورامین اهدا شد.

در بخش بازیگر برگزیده زن: آرزو صراف رضایی برای نمایش «مغازه خودکشی» از پردیس حائز رتبه اول، مهتاب کیوان جو برای نمایش «مغازه خودکشی» از

پردیس و عسل سیداحمدی برای نمایش «آفرت» از شمیرانات به صورت مشترک حائز رتبه دوم و حنانه فتح اللهی برای نمایش «آن شب» از پاکدشت حائز رتبه سوم شدند.

در بخش بازیگر برگزیده مرد: داوود گراوند برای نمایش «مغازه خودکشی» از پردیس حائز رتبه اول، میلاد محمدزاده برای نمایش «بازسازی» از ورامین حائز رتبه دوم و سعید یعقوبلو برای نمایش «واپسین روزهای یک آنارشیست» از شهریار و علیرضا عنایتی برای نمایش «جن کچل» از رباط کریم به صورت مشترک حائز رتبه سوم شدند.

در بخش نمایشنامه نویسی: پویان کرمی برای نمایش «واپسین روزهای یک آنارشیست» از شهریار به عنوان برگزیده اول و حمیدرضا رحیم متولی برای نمایش «مغازه خودکشی» از پردیس به عنوان برگزیده دوم معرفی و تقدیر شدند.

در بخش کارگردانی: حسین نصیری برای نمایش «مغازه خودکشی» از پردیس برگزیده اول و محمدامین پازوکی برای نمایش «بازسازی» از ورامین برگزیده دوم این بخش و موفق به کسب جایزه شدند.

در پایان آثار برگزیده جشنواره جهت حمایت و معرفی به جشنواره تئاتر فجر به شرح زیر اعلام شدند:

حمایت:

۱. نمایش نقرآبی از ورامین جهت حمایت به حوزه هنری کودک نوجوان و اجرای عموم به تالار هنر.
۲. نمایش مبارک و پادشاه بی وارث از دماوند برای اجرای عموم در تالار سنگلج.
۳. نمایش‌های دردسرهای مرد مرده از اسلامشهر و ناگهان پیت حلبی از پاکدشت به دبیرخانه جشنواره تئاتر خندستان اصفهان.
۴. نمایش‌های منطقه ۱۲ اف از پردیس، ریگ چاه از تهران و تاریخ انقضا از بهارستان به جشنواره تئاتر ایثار.

آثاربرگزیده جهت معرفی به دبیرخانه جشنواره تئاتر فجر:

1. نمایش ریگ چاه از تهران
۲. نمایش حشو از پردیس
۳. نمایش کارما از ورامین
۴. مغازه خودکشی از پردیس
۵. نمایش بازسازی از ورامین
۶. نمایش رویای خیس از پاکدشت

همچنین نمایش‌های همت بلند جناب عالی از تهران و سفارتخانه سکارتولو از شهریار به صورت مشروط و پس از رفع موارد دبیرخانه جشنواره تئاتر استان تهران به دبیرخانه جشنواره تئاتر فجر معرفی خواهند شد.

درمورد جشنواره تئاتر استان تهران بیشتر بخوانید:

نمایش «جاوید خوان» در جشنواره تئاتر استان تهران

گزارش تصویری نمایش «رویا» در جشنواره تئاتر استان تهران

نگین ذکایی / عکاس: بهروز پادیاب
https://didhonar.ir/?p=73716

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − 10 =