شنونده جدیدترین آلبوم‌های موسیقی الکترونیک باشید

به گزارش پلاتو هنر، موسیقی اکترونیک توسط ادوات موسیقی اکترونیک و فناوری موسیقی الکترونیک بدون استفاده از ادوات آکوستیک در تولید صدا ساخته می‌شود. در گذشته موسیقی الکترونیک از موسیقی کلاسیک قابل تشخیص بود اما امروزه با استفاده از فناوری ديجيتال، تقويت صدا با استفاده از ميكروفون، تشخیص این دو گونه‌ی موسیقی دشوار است.

در ادامه شنونده «هزارتو» به آهنگسازی و نوازندگی علی طالبی، «نسل نو» با آهنگسازی و تنظیم محمد سنگیان، «ایده‌ها» با آهنگسازی حسام آل محمد و «بودن و زمان» به آهنگسازی احسان بنی‌طبا، جدیدترین آلبوم‌های موسیقی الکترونیک که به تازگی در عرصه‌ی موسیقی منتشر شده‌اند، باشید.

آلبوم موسیقی الکترونیک «هزار تو»

آلبوم موسیقی «هزارتو» به آهنگسازی و نوازندگی علی طالبی با ۸ قطعه موسیقی منتشر شده است. «قبل از بدنیا آمدنم»، «آسمان شب»، «معما»، «هفده»، «کریسالیزم»، «با ماه حرف می‌زنم»، «حباب‌ها» و «بعد از بدنیا آمدنم» قطعات این آلبوم موسیقی هستند.

علی طالبی متولد سال ۱۳۷۷ است. این هنرمند در سن ۷ سالگی، موسیقی را با نوازندگی کیبورد آغاز کرد و تا به امروز موسیقی را به صورت تجربی پیش برده است. حیطه فعالیت او در زمینه موسیقی الکترونیک است.

در ادامه شنونده آلبوم موسیقی «هزار تو» باشید:

«قبل از بدنیا آمدنم»

«آسمان شب»

«معما»

«هفده»

«کریسالیزم»

«با ماه حرف می‌زنم»

«حباب‌ها»

«بعد از بدنیا آمدنم»

آلبوم موسیقی الکترونیک «هزار تو»
آلبوم موسیقی الکترونیک «هزار تو»

آلبوم موسیقی الکترونیک «نسل نو»

آلبوم موسیقی بی‌کلام «نسل نو» با آهنگسازی و تنظیم محمد سنگیان در سبک الکترونیک و راک و شامل ۷ عدد قطعه موسیقی «نسل نو»، «ماه طلایی»، «سلطنت»، «پرواز»، «روشنایی»، «ایهام» و «پاییز» می‌شود.

ضبط بخش‌های گیتار الکتریک، گیتار اسپنیش و گیتار آکوستیک توسط سعید جهانبخش‌پور انجام شده است.

محمد سنگیان از سال 1381 ساز پیانو را به صورت حرفه‌ای و آکادمیک آغاز کرده و آهنگسازی و تنظیم موسیقی در ژانرهای مختلف پاپ، راک، هیپ هاپ، کلاسیک و.. را به صورت تئوری نزد استادهای برجسته موسیقی ایران آموزش دیده است.

در ادامه شنونده 3 قطعه از این آلبوم موسیقی باشید:

«نسل نو»

«پرواز»

«پاییز»

آلبوم موسیقی الکترونیک «نسل نو»
آلبوم موسیقی الکترونیک «نسل نو»

آلبوم موسیقی اکترونیک «ایده‌ها»

آلبوم موسیقی «ایده‌ها» با آهنگسازی حسام آل محمد در سبک الکترونیک و شامل ۷ عدد قطعه موسیقی منتشر شده است.

حسام آل محمد، آهنگساز و تنظیم‌کننده موسیقی الکترونیک است که فعالیت حرفه‌ای خود را از سال ۱۳۹۵ در خارج از کشور شروع کرد. او بعد از انتشار اولین قطعه خود و بعد از عقد قرارداد با شرکت تبلیغاتی‌ Quite Great انگلستان، در چند وبلاگ بین‌المللی مورد توجه قرار گرفت.

این آهنگساز مدتی بعد موفق به همکاری با Bentley Records در آمريکا شد و دو تک‌آهنگ را با همکاری این شرکت منتشر کرد. او سپس توانست نظر شرکت One Night Stand انگلستان که در زمینه لایسنسینگ موسیقی فعالیت می‌کرد را جلب کند.

حسام آل محمد بعد از ۵ سال پژوهش در زمینه آهنگسازی، تنظیم، میکس و مسترینگ، تمام قطعات خود در این مدت را در قالب مجموعه‌ای با عنوان «ایده‌ها» بازسازی کرده است.

این مجموعه، نخستین فعالیت رسمی و حرفه‌ای این هنرمند در ایران محسوب می‌شود.

«نیروی کیهانی»، «غرق شدگی»، «سینتاپیا»، «قدم روی در روشنایی»، «ادیسه فضایی» و «پرسه در خلسه» قطعات این آلبوم موسیقی هستند.

شنونده آهنگ «نیروی کیهانی» از این آلبوم موسیقی باشید:

آلبوم موسیقی اکترونیک «ایده‌ها»
آلبوم موسیقی اکترونیک «ایده‌ها»

آلبوم موسیقی اکترونیک «بودن و زمان»

آلبوم موسیقی «بودن و زمان» به آهنگسازی احسان بنی‌طبا منتشر شده است.

احسان بنی‌طبا آهنگساز و هنرمند مستقل، متولد ۱۳۶۴ در تهران است که از سال 1386 فعالیت حرفه‌ای خود را در زمینه‌ی موسیقی آغاز کرده است. تاکنون آثاری از این هنرمند منتخب چندین فستیوال داخلی و خارجی بوده است و برای آلبوم «در موازی» (منتشر شده در سال ۲۰۱۹ توسط لیبل focused silence در انگلستان) بازخوردهای خوبی را از منتقدین نشریات معتبر بین‌المللی دریافت کرده است.

در نگاه احسان بنی‌طبا، آلبوم موسیقی «بودن و زمان» شعور موسیقی امبینت (شعور به معنای بنیان های ادراکی)، بریادآوری و تأکید بر اصلِ زنده بودن همه‌ی چیزها است. همه‌ی محیط‌ها و حتی همه‌ی اوقات بر برقراری ارتباطی زنده با تمام چیزها است. با تمام محیط‌ها، با تمام اوقات، با خود زندگی، با خودِ فضا، با خودِ زمان، با خودِ بودن محض.

در ادامه شنونده قطعه‌ی «پریشانی فقط آشفتگی نیروهاست» باشید:

آلبوم موسیقی «بودن و زمان»
آلبوم موسیقی «بودن و زمان»

بیشتر بخوانید:

موسیقی تلفیقی «بخشش»، در انتظار باران شنیدنی شد

https://didhonar.ir/?p=74409

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − 11 =