نفسی تازه برای هنر تهران؛ گالری‌ها در انتظار حضور شما

 

به گزارش پلاتو هنر، طبق روال هر هفته نمایشگاه‌های تازه افتتاح شده را به شما هنردوستان و هنرمندان عزیز معرفی خواهیم کرد.

جمعه ۱9 اردیبهشت چند نمایشگاه هنرهای تجسمی در تهران افتتاح شد. اگر شما هم به هنر و آثار هنری علاقه دارید، می‌توانید گزارش زیر را مطالعه و گالری مورد توجه خود را برای بازدید انتخاب کنید.

نمایشگاه انفرادی «بید بنفش»

نمایشگاه انفرادی آثار سعید خالقی تا 30 اردیبهشت ۱۴۰۴ در گالری «هما» به نشانی تهران، خیابان کریم خان زند، خیابان سنایی، کوچه چهارم غربی، پلاک ۸، واحد یک ساعت 11– 19 در معرض تماشا قرار دارد.

گالری

نمایشگاه گروهی«گلایول»

نمایشگاه گروهی آثار لیلا ابراهیم‌زاده، وحید آرین، شهره امیراحمدی، زهرا امیریگانه، حمیدرضا اندرز، سپهر بختیاری، ارغوان بروجنی، مریم بهمن، تبسم تهم، سیمین جمالی، یلدا جمالی، اشکان حسینی، ساغر حمزه‌لو، محمدرضا راشد، ریحانه راعی، بهروز زیندشتی، یغما سروشه، مسعود سهیلی‌نژاد، محمد طباطبایی، شادی طلایی، هلیا قره‌ گوزلو، محمد کولی‌وند، سونا گشتاسبی، گلناز لواسانی، پرستو محقق، محمد مردی، فربد مرشدزاده، مهتا معینی و داور یوسفی تا 30 اردیبهشت ۱۴۰۴ در گالری «شیرین» به نشانی تهران، خیابان کریمخان‌زند، خیابان سنایی، کوچه‌ی سیزدهم، پلاک ۵ ساعت 11– 19 در معرض تماشا قرار دارد.

روزهای تعطیل: دوشنبه‌ها

گالری

نمایشگاه انفرادی «تشویق پایانی»

رئوف دشتی در این نمایشگاه انفرادی تا 30 اردیبهشت ۱۴۰۴ در گالری «هما» با بهره گیری از زبان بصری تئاتر به بررسی هویت، دیده شدن و روایت شخصی در بسترهای فرهنگی و هنجار میپردازد. آثار این هنرمند در تهران، تهران، خیابان فردوسی، خیابان تقوی، کوچه بهداشت، پلاک 6 ساعت 11– 19 در معرض تماشا قرار دارد.

گالری

نمایشگاه انفرادی «نشانه نیست، وانهادن خورشید که در دریا فرو رود»

در این نمایشگاه انفرادی ندا سعیدی با عنوان «نشانه نیست، وانهادن خورشید که در دریا فرو رود» در گالری «باوان» دو مجموعه اخیر از آثار ندا سعیدی با واسطه‌گری نور، با یکدیگرادغام می‌شوند. 

علاقه‌مندان می‌‍توانند این گالری تا 30 اردیبهشت ۱۴۰۴ در گالری «هما» به نشانی تهران، خیابان کریم خان زند، خیابان سنایی، کوچه چهارم غربی، پلاک ۸، واحد یک ساعت 11– 19 بازدید نمایند.

روزهای تعطیل: شنبه‌ها و یکشنبه‌ها

گالری

نمایشگاه انفرادی «زیست پنهان»

نمایشگاه انفرادی آثار بهناز محمدهادی تا 29 اردیبهشت ۱۴۰۴ در گالری «نیان» به نشانی تهران، میدان هفت تیر، خیابان مفتح جنوبی، خیابان تور، خیابان وفایی ورمرز آبادی، بن بست ابهری، پلاک ۵ ساعت 14– 19 در معرض تماشا قرار دارد.

روزهای تعطیل: شنبه‌ها

گالری

نمایشگاه انفرادی «حافظه مغلوب»

نمایشگاه انفرادی آثار محمد شاه‌مرادی تا 2 خرداد ۱۴۰۴ در گالری «افرند» به نشانی تهران، بزرگراه جلال آل احمد،خیابان جهان‌آرا،خیابان 19ام (جلال حسینی)،بعد از تقاطع اشک‌شهر، پلاک 48 ساعت 16– 19 در معرض تماشا قرار دارد.

روزهای تعطیل: شنبه‌ها و یکشنبه‌ها

گالری

نمایشگاه انفرادی «فلات»

نمایشگاه انفرادی آثار کریم نصر تا 13 خرداد ۱۴۰۴ در گالری «دوست» به نشانی تهران، خیابان خرمشهر، خیابان عشقیار، خیابان چهارم، شماره ۴، گالری دوست ساعت 16– 19 در معرض تماشا قرار دارد.

روزهای تعطیل: شنبه‌ها و یکشنبه‌ها

گالری

نمایشگاه انفرادی «آلزایمر»

نمایشگاه انفرادی آثار فرید شمس‌یوسفی تا 30 اردیبهشت ۱۴۰۴ در گالری «بستان» به نشانی تهران،  خیابان مطهری- خیابان لارستان- نبش بیست و دو- پلاک ۷۱ ساعت 16– 19 در معرض تماشا قرار دارد.

روزهای تعطیل: دوشنبه‌ها گالری

 

نمایشگاه «ویدئو به مثابه تجربه»

نمایشگاه آثار رئوفه رستمی و آناهیتا هاشمی‌مقدم به کریتوری رامین سعیدیان تا 13 خرداد ۱۴۰۴ در گالری «دوست» برگذار می‌گردد. در بیانیه این نمایشگاه آمده است: «در این پروژه، ویدئو نه صرفاً به‌عنوان یک رسانه‌ی تصویری یا ظرفی برای روایت، بلکه به‌عنوان فرایند تجربه در نظر گرفته

می‌شود؛ تجربه‌ای که در آن معنا از دل کنش، تعامل و تأثیر عملی بر مخاطب شکل می‌گیرد.بر پایه‌ی فلسفه‌ی پراگماتیسم تجربه، خاستگاه معناست و ویدئو، در مواجهه‌ی زنده با بیننده، می‌تواند حامل این تجربه باشد. در این نگاه، اثر ویدئویی نه بازتابی ازحقیقتی بیرونی، بلکه رخدادی است که معنا را در لحظه‌ی تماشا، در بطن ادراک و احساس مخاطب می‌آفریند.

معنا، امری از پیش‌مقرر نیست، بلکه در تعامل میان اثر و بیننده،در بستر زمان و کنش، متولد می‌شود.ویدئو در اینجا تجربه‌ای است که با استفاده از امکانات زمان‌مندی، صدا، تصویر، سکوت و وقفه، ادراک مخاطب را مختل کرده و او را به سوی نوعی آشنایی‌زدایی از دیدن و شنیدن روزمره سوق می‌دهد.

این پروژه بر آن است تا ویدئو را به‌مثابه میدانی برای مواجهه‌ی تازه با تجربه‌ی زیسته به نمایش گذارد؛ نه فقط برای دیدن،بلکه برای زیستن. ویدئویی که با مخاطب وارد رابطه‌ای فعال می‌شود، تجربه‌ای را در بدن و ذهن او تزریق می‌کند و در نهایت، نه تنها جهان، که نگاه را نیز دگرگون می‌سازد.

در چارچوب پراگماتیسم، این پروژه می‌کوشدنشان دهد که ویدئو چگونه می‌تواند به رسانه‌ای برای ساختن معنا در بستر زندگی واقعی تبدیل شود؛ جایی که هر تصویر، هر صدا و هر وقفه، نه عنصری زیباشناختی، بلکه قطعه‌ای از تجربه‌ای زنده است.»

آثار این هنرمندان به نشانی تهران،خیابان کریم خان زند. خیابان خردمند شمالی . کوچه اعرابی ۳ پلاک ۵ . طبقه همکف و اول ساعت 14– 19 در معرض تماشا قراردارد.

روزهای تعطیل: شنبه‌ها و یکشنبه‌ها

گالری

نمایشگاه گروهی«کوه لاجورد»

نمایشگاه گروهی آثار آیدا بالانچی، مریم بنی‌اسدی، زهرا بیات، حسین تمجید، مهسا جباری، فرید جهانگیر، مصطفی دشتی، آیدا روزبیانی، عباس شهسوار، مهدی عابدینی، بهنام کامرانی و رضا نصرتی تا 2 خرداد ۱۴۰۴ در گالری «باشگاه» به نشانی تهران، خیابان کریمخان خیابان حسینی کوچه دوازدهم پلاک ۱۳ طبقه۳ ساعت 13– 20 در معرض تماشا قرار دارد.

روزهای تعطیل:شنبه‌ها

گالری

 

بیشتر بخوانید:

اختتامیه دومین جشنواره «آسمون» برگزار شد

تاثیر هوش مصنوعی بر خلاقیت در هنرهای تجسمی

https://didhonar.ir/?p=90083

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + نوزده =