سیدجواد روشن:

از اقصی نقاط کشور برای بخش پژوهش جشنواره تئاتر فجر اثر ارسال شده بود

سیدجواد روشن می‌گوید که جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در بخش پژوهش، از سراسر ایران مورد استقبال قرار گرفته است.

به گزارش پلاتوهنر به نقل از روابط عمومی چهل و سومین دوره جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، در آستانه برگزاری چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر با سیدجواد روشن مدیر بخش پژوهش به گفتگو نشستیم و این هنرمند جزئیات فعالیت‌ها و برنامه‌های این بخش را تشریح کرد.

روشن در ابتدای سخنانش با اشاره به رویکرد بخش پژوهش برای جشنواره چهل و سوم عنوان کرد: در بخش پژوهش و سمینار علمی جشنواره، موضوع به‌طور مشخص، بررسی جایگاه و جریان نمایشنامه‌نویسی پس از انقلاب تعیین شده است.

او ادامه داد: در بازه زمانی مشخص شده، ۶۲ چکیده مقاله دریافت کردیم که از اقصی نقاط کشور به دستمان رسیده بود. این چکیده‌ها توسط هیئت علمی و شورای داوران، شامل آقایان سعید اسدی، فارس باقری و یدالله آقاعباسی، بررسی اولیه شدند و چکیده مقالات منتخب برای ارسال نسخه کامل معرفی شدند.

او گفت: در فرصت داده‌شده، ۱۸ مقاله نهایی از نقاط مختلف کشور چون تهران، اردبیل، بوشهر، همدان، کردستان، قم، البرز، سیستان و بلوچستان و دیگر نقاط کشور به دست ما رسید که در نهایت ۵ مقاله جهت ارائه در سمینار علمی-پژوهشی جشنواره انتخاب و معرفی شدند.

مدیر بخش پژوهش چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر با اشاره به باقی فعالیت‌های این بخش در ایام جشنواره گفت: در روزهای برگزاری سمینار پژوهشی جشنواره، در کنار ارائه مقالات برگزیده، چند نشست تخصصی نیز با حضور اساتید و صاحب نظران برگزار خواهیم کرد.

این هنرمند در خصوص برگزاری کارگاه‌های آموزشی جشنواره نیز اظهار داشت: در ایام برگزاری جشنواره ۶ کارگاه با حضور اساتید برتر داخلی و یک کارگاه بین‌المللی در موضوعات بازیگری، کارگردانی، نمایشنامه‌نویسی و… برای علاقه‌مندان، به ویژه هنرمندان استانی و دانشجویان برگزار خواهیم کرد که برنامه و شرایط ثبت نام آن به زودی اعلام خواهد شد.

روشن با اشاره به چاپ چند عنوان کتاب به مناسبت برگزاری جشنواره، عنوان کرد: آماده‌سازی چند عنوان کتاب به بهانه برگزاری جشنواره چهل و سوم تئاتر فجر در دست اقدام است که با همکاری انتشارات نمایش منتشر خواهد شد.

مدیر انتشارات نمایش با اشاره به زمان انتشار این کتاب‌‌ها تصریح کرد: زمان چاپ اصلی این کتاب‌ها قطعا پس از جشنواره خواهد بود، اما در ایام جشنواره، رونمایی اولیه و معرفی آن‌ها صورت خواهد گرفت. دو عنوان کتاب شامل نمایشنامه‌های برگزیده بخش مسابقه نمایشنامه‌نویسی و یک کتاب تئوری با عنوان «اقتباس در تئاتر معاصر» با ترجمه مجید کیانیان منتشر خواهد شد.

او در پایان سخنانش خاطر نشان کرد: در بخش پژوهش، برنامه‌های ما شامل کارگاه‌های آموزشی، انتشار کتاب‌ و سمینار علمی-پژوهشی است و در هفته آینده، جداول نهایی سمینار و کارگاه‌های آموزشی جشنواره رسانه‌ای خواهند شد.

https://didhonar.ir/?p=81336

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 3 =