پلاتوهنر

گالری ملی لندن از آثار ون گوگ میزبانی می‌کند

گالری ملی لندن از 24 شهرویور تا 30 دی میزبان آثار «وینسنت ون گوگ» نقاش نامدار هلندی خواهد بود.

به گزارش پلاتو هنر، این نمایشگاه به کیوریتوری کورنلیا هامبورگ و به میزبانی گالری ملی لندن به مدت ۴ ماه و با حمایت موسسه کریستیز برپا خواهد بود.

در این نمایشگاه بیش از ۶۰ اثر از «ون گوگ» مربوط به سال‌هایی که این هنرمند در جنوب فرانسه (آرل) و بین فوریه ۱۸۸۸ تا ۱۸۹۰ فعالیت داشته به نمایش درآمده است.

«ونسان وَن گوگ» یا «وینسنت ویلم فان خوخ» نقاش پست‌امپرسیونیسم هلندی بود که کار او تأثیر گسترده‌ای بر هنر سده ۲۰ (میلادی) گذاشت.

او از کودکی به نقاشی علاقه داشت ولی تا اواخر دهه دوم زندگی‌اش نقاشی نکرد. او بسیاری از کارهای مشهور خود را در دو سال آخر زندگی‌اش تکمیل کرد. «ون گوگ» در یک دهه بیش از ۲۱۰۰ کار هنری تولید کرد که شامل ۸۶۰ نقاشی رنگ روغن و بیش از ۱۳۰۰ نقاشی با آبرنگ، طراحی و چاپ می‌شود.

«ون گوگ» در خانواده سطح متوسط به دنیا آمد و جوانی خود را به عنوان فروشنده آثار هنری گذراند.

او پس از تدریس در آیل‌ورث و رامس‌گیت انگلستان به لاهه، لندن و پاریس سفر کرد. این هنرمند در جوانی عمیقاً مذهبی بود و آرزو داشت کشیش شود. از سال ۱۸۷۹ به عنوان مُبلغ مسیحی در میان کارگران زغال‌سنگ در بلژیک فعالیت کرد و در آنجا آغاز به کشیدن طرح‌هایی از مردم محلی کرد.

در سال ۱۸۸۵ «سیب‌زمینی‌خورها» که نخستین کار مهم او شناخته می‌شود را کشید. در مارس ۱۸۸۶ به پاریس رفته و با امپرسیونیسم فرانسوی آشنا شد. بعدها به جنوب فرانسه رفت و تحت تأثیر نور آفتاب شدید آنجا قرار گرفت. هرچند او در زمان حیات خود در گمنامی به‌سر می‌برد و در تمام طول عمر خود تنها یک تابلو نقاشی به نام «تاکستان سرخ» و چند طراحی از خود را فروخت.

اما اکنون به‌عنوان یکی از تأثیرگذارترین نقاشان سده ۱۹ میلادی در جهان شناخته می‌شود. «ون گوگ» شیفته نقاشی از مردم طبقه کارگر مانند تابلو «سیب‌زمینی‌خورها»، کافه‌های شبانه مانند تراس کافه در شب، مناظر طبیعی فرانسه، گل‌های آفتابگردان، شب پر ستاره و خودنگاره بود. او در اواخر عمر به شدت از بیماری روانی اختلال دوقطبی و فشار روحی رنج می‌برد.

هنوز در مورد نحوه مرگ «ون گوگ» تردید وجود دارد، برخی معتقدند او خودکشی کرده و برخی دیگر یقین بر کشته شدن او دارند.

منبع: تجسمی آنلاین

https://didhonar.ir/?p=67022

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت + 15 =