فیلم «شهرک» | خلاصه داستان، اسامی بازیگران و اطلاعات فیلم
خلاصه داستان :
فیلم شهرک از این قرار است که نوید فلاکتی جوانی علاقهمند به بازیگری است که در یک تست بازیگری برای بازی در فیلمی بزرگ با کارگردانی مطرح، پذیرفته میشود.
بازیگران و سایر عوامل:
کاظم سیاحی، ساعد سهیلی، مهتاب ثروتی، شاهرخ فورتنیان و رویا جاویدنیا.
نویسنده و کارگردان: علی حضرتی، تهیهکننده: علی سرتیپی، مدیر فیلمبرداری: علیرضا برازنده، مدیر تولید: پیمان حمیدی، مدیر برنامهریزی و سرپرست گروه کارگردانی: علی افشینراد، مدیر صدابرداری: کامران کیانارثی، طراح صحنه و لباس: افسانه صرفهجو، طراح گریم: عباس عباسی، دستیار اول کارگردان: رضا غفارنژاد، منشی صحنه: بهناز تاجیک، طراح جلوههای ویژه میدانی: آرش آقابیگ، ساخت فیلم پشتصحنه: مانی قدرتنما، تصویربردار: حامد مقدسی، عکاس: مریم تختکشیان.
درباره فیلم :
«شهرک» داستان نوید فلاحتی، جوان علاقهمند به بازیگری را روایت میکند که در تست یک فیلم سینمایی بزرگ قبول میشود و برای پیوستن به این پروژه و رسیدن به آرزوی دیرینه خود یعنی بازیگر شدن، باید شرایط ویژه و تمرینهای روحی و روانی گروه بازیگران در شهرکی ایزوله شده را بپذیرد.
«شهرک» که پخش آن به عهده موسسه فیلمیران است، از ۱۴ تیرماه در سینماهای کشور به نمایش درمیآید و بهزودی نیز پیشفروش بلیتهای آن آغاز خواهد شد. علی حضرتی با دومین فیلم سینمایی خود در مقام کارگردان در چهلمین جشنواره فیلم فجر نیز حضور داشت و توانست با «شهرک» مورد توجه منتقدان و اهالی رسانه قرار گیرد.
صحبتهای عوامل فیلم شهرک در چهلمین جشنواره فیلم فجر:
علی حضرتی: من به صورت پارهوقت در رسانه کار کردم و از پشت صحنه تئاتر کارم را شروع کردم و واقعا قصد ندارم سینما را کنار بگذارم. درمرحله پیشتولید بودیم که سریال «بازی مرکب» پخش شد. خط روایت «شهرک» نه در «بازی مرکب» و نه در دیگر فیلمها وجود ندارد. البته باید بدانیم ممکن است تشابهاتی در این زمینه وجود داشته باشد. در بستر اتفاقی که برای یک بازیگر که نقشی را میپذیرد این فیلم روایت میشود. حس خیال در این فیلم وجود دارد. از یکجایی مخاطب حس میکند یک حس غریبتر و واقعیتر درحال رخ دادن است. نباید فراموش کنیم گروه بازیگران در «شهرک» درحال تمرین برای بازی در یک فیلم هستند. منطق آنالیز این فیلم با دیگر فیلم ها متفاوت است زیرا اتفاقات روی کاغذ به بازیگران داده میشود و شرایط فیلم کمی نسبت به سایر آثار متفاوت است.
علی سرتیپی، تهیهکننده: من فکر میکنم بعد از کرونا سینما باید پوستاندازی کند. فیلمها را باید با استاندارد بالا بسازیم. مردم دیگر برای هر فیلمی به سینما نمیروند. سینما بعد از کرونا شرایط دیگری دارد. ما نمیتوانیم فیلمی بسازیم که نتواند با جهان ارتباط بگیرد. در غیر این صورت سینمای ما منسوخ میشود. این فیلم در خارج از ایران هم میتواند دیده شود و اتفاقات خوبی را رقم بزند. من طرفدار سینمای بدنه هستم و سینمای بدون حضور مردم را دوست ندارم و نمیپسندم. فکر کنم مردم از فیلم سینمایی «شهرک» استقبال کنند و با آن ارتباط بگیرند چون مردم فیلمهای متفاوت را دوست دارند.
ساعد سهیلی: طی این سالها من خاطرات خوبی از جشنواره دارم. دیدن فیلم کنار شما لذت بخش بود و امیدوارم این خاطرات خوب ادامهدار باشد. من قبلا تجربه تست بازیگری داشتهام. اولین فیلمی که قبول شدم انتخاب بازیگر آن جواد عزتی بود و اصرار داشت که من هم باشم و بعد از تست گریم متوجه شد پدرم سعید سهیلی است. در نهایت در آن تلهفیلم بازی کردم و خداروشکر توانستم جایزه بگیرم. خوشحالم که در این ۱۱ سال کنار شما بودم و از همکارانم در سایر فیلمها نکات زیادی یاد گرفتم. کاندیدا شدن یا حتی بدون سیمرغ من هدف طولانی دارم که آن را ادامه میدهم. البته شکی نیست که جشنواره فیلم فجر را با سیمرغ دوست دارم.
رویا جاویدنیا: حضور در فیلم تجربه جدید و تازهای بود. همینطور که فیلم را دیدیم برای من بازی کردن و نکردن چالش برانگیز بود. اولین بار بود که در این شراط قرار میگرفتم.
همایون ارشادی: بازی ساعد سهیلی فوقالعاده بود. تمام بار فیلم روی دوش ساعد بود و هیچ بازی اغراقآمیزی از او نمیبینید. به او و به علی حضرتی تبریک میگویم زیرا تا به حال چنین فیلمی در سینمای ایران نداشتیم.
بیشتر بخوانید: