نشست مشورتی دبیران جشنواره‌های تئاتر کودک و نوجوان منطقه برگزار شد

نشست مشورتی دبیران جشنواره‌های تئاتر کودک و نوجوان منطقه سالن کنفرانس بوعلی همدان برگزار شد.

به گزارش پلاتوهنر به نقل از روابط عمومی بیست‌ونهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان-همدان، این نشست با حضور امیر مشهدی عباس (دبیر جشنواره تئاتر کودک و نوجوان)، مسعود ویژه (مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان همدان)، محمود رجبی (رییس سازمان فرهنگی هنری ورزشی شهرداری همدان)، مصطفی شیرمحمدی (مسئول بخش سمعی و بصری جشنواره و مسئول گردشگری سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری همدان)، مژگان وکیلی (مدیر بخش بین‌الملل اداره کل هنرهای نمایشی) و دبیران جشنواره‌های منطقه از جمله مصطفی استیتو، میثم محمد صادق موسی، وسام القرینی، حیدر نوری الموسوی، منتظر عباس شریف، حسین علی صالح، راضیه رفیع،کرار الصافی در این مراسم حضور داشتند.

امیر مشهدی عباس دبیر جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان گفت: «پس از بازگشت از جشنواره کودکان حسینی کربلا درباره ایجاد «تشکل جشنواره تئاتر کودک و نوجوان کشورهای منطقه» فکر کردیم که به این موضوع جدی‌تر نگاه کنیم. اکنون قرار است در این نشست به تفاهم‌نامه و یا مرام‌نامه‌ای درباره همکاری‌ها و تعاملات دبیران جشنواره‌های تئاتر برخی از کشورهای خاورمیانه داشته باشیم.» 

او ادامه داد: «طبق صحبت‌های انجام شده، با این توافق‌نامه همه دبیران جشنواره‌ها باید بتوانند به کشورهای دیگر بروند و در جشنواره‌ها و رویداد‌های تئاتری حضور داشته باشند؛ همچنین ایجاد یک سایت برای تبادل فیلم تئاترهای کشورهای مختلف و امکان حضور گروهی هنرمندان به کشورهای هدف برای ارتقای بحث آموزش تئاتری آن‌ها است. 

امیرمشهدی عباس در پایان صحبت‌های خود گفت: «مشارکت و توافق باید در این کارگروه شکل بگیرد تا همدلی و همکاری در این نوع از جشنواره‌ها اتفاق بیفتد.» 

ایجاد سایت، تشکیل هیئت مدیره و هئیت موسس، حمایت و مشارکت توسط کشور‌ها و تشکل دبیران جشنواره از جمله نکاتی بود که دبیر جشنواره تئاتر کودک و نوجوان- همدان در این نشست بیان کرد.  

مسعود ویژه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان نیز در جمع مهمانان بین‌الملل گفت: «بسیار خرسندیم از حضور در نشستی که به میزبانی همدان برگزار شده است.

 در خصوص نکاتی که ابتدای جلسه مبنی بر راه‌اندازی سایت شد بسیار استقبال می‌کنیم چون اکنون دنیا با تکنولوژی و هوش مصنوعی درحال پیشرفت است. و ای کاش بتوانیم با هوش مصنوعی نیز به این نوع رویداد‌ها بپردازیم.» 

 این مدیر هنری گفت: «استعداد‌یابی در زمینه هنر بسیار مسئله مهم و خوبی است که به آن اشاره شده است. در همدان شهرداری متولی برگزاری جشنواره شده است باید به دولت‌ها گفته شود که کمک کنند و ارگان‌هایشان را برای جشنواره‌ها و رویدادها پای کار بیاوریم.» 

ویژه ادامه داد: «البته نگاه مثبتی هم که به این موضوع می‌توانیم داشته باشیم این است که ما می‌توانیم اشتراکاتی مانند موضوعات غزه و لبنان داشته باشیم.» 

در این نشست دیگر هنرمندان بین‌المللی که از کشورهای، عراق، عمان، تونس، مراکش در بیست‌ونهمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان حضور پیدا کردند.

بیست و نهمین «جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان – همدان» به دبیری امیر مشهدی عباس توسط اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حمایت شهرداری همدان و مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، انجمن هنرهای نمایشی ایران تا 17 آبان ماه سال 1403 با شعار «تئاتر گفت و گوی بدون مرز» و با هدف «تقویت هم دلی و همراهی ، رشد و آگاهی واعتماد به نفس فرزندان ایران از مسیر هنر نمایش» در شهرتاریخی همدان در حال برگزاری است.

تحقق مشارکت اجتماعی کودکان و نوجوانان»، «ارتقای سطح فرهنگ عمومی»، «تقویت بنیان های اصیل خانواده و ارتباط نسل ها»، «آموزش شهروندی و افزایش مسئولیت پذیری با ایجاد زمینه مشارکت فعال کودکان و نوجوان ایران زمین در تولید آثارنمایشی» به عنوان بخشی از حقوق قشر پویا و اثر گذار جامعه بخش دیگری از اهداف ستاد برگزاری بیست و نهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان است.

https://didhonar.ir/?p=72718

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + پنج =