به گزارش دید هنر، شرکت «OpenAI»، بهمنماه سال گذشته از هوش مصنوعی تبدیل متن به ویدیو «Sora» رونمایی کرد اما هنوز تاریخ عرضه عمومی آن را مشخص نکرده است و تنها تعداد محدودی از هنرمندان برای بررسی و ارزیابی عملکرد این هوش مصنوعی به آن دسترسی دارند.
تعدادی از این هنرمندان نظرات خود را درباره هوش مصنوعی «Sora» با نشریه بیزنیساینسایدر مطرح کردهاند که در ادامه میتوانید بخوانید.
مشکلات «Sora» نگرش جدیدی ایجاد کردهاند
شارلوت تریباس، هنرمند و طراح رقص، حدود 4 ماه است که دارد «Sora» را آزمایش میکند و متوجه شده است که این ابزار میتواند افراد مختلف با جنسیتهای متفاوت ایجاد کند اما گاهیاوقات اندامهای این افراد از لحاظ فیزیکی مشکل دارد. او اعلام کرده است که این مشکلات فیزیکی نگرش جدیدی به او درباره بدن انسان داده که از لحاظ هنری برایش جالب هستند.
«Sora» باید زودتر منتشر شود
تیم فو، طراح و معمار، عنوان کرده است که هوش مصنوعی هنرمندان را بیشتر به متصدیان هنری تبدیل کرده است چون ابزارهایی مانند «Sora» میتوانند به تجسم ایدههایی کمک کنند که میتوان آنها را تا رسیدن به نتیجهای مطلوب تغییر داد.
تیم فو نظر مثبتی درباره «Sora» ندارد زیرا زمانی که او از این هوش مصنوعی خواست تا شهری را در 100 سال آینده طراحی کند، «Sora» نتوانست نوآوری به خرج دهد و تصویرهایی مطابق شهرهایی که در فیلمهای علم-تخیلی میبینیم، ایجاد کرد. تیم فو به همین دلیل به شرکت «OpenAI» پیشنهاد داده است تا زودتر این ابزار را دردسترس عموم قرار دهد زیرا این مدل دیگر آنقدرها خاص نیست و رقبا در حال پیشرفت هستند.
«Sora» در سینما مفید است
مانوئل ساینسیلی، سخنران «TED» و مدرس واقعیت گسترده در دانشگاه مکگیل و ویلیام سلویز، مدیرتولید پروژهای به نام «Protopica»، از دیگر هنرمندانی هستند که با این شرکت همکاری کردند تا عملکرد «Sora» در کمک به داستانسرایی را بررسی کنند. برای این کار، این دو فیلم کوتاهی با «Sora» ساختند که نتیجه کار توانست نظر مثبت آنها را جلب کند. آن دو نفر عنوان کردند که سورا در تجسم داستانهایی که تصویربرداری یا فیلمبرداری آنها دشوار است، مفید خواهد بود.
بیشتر بخوانید:
فیلمنامهنویسان کمپانیهای بزرگ و ابزارهایی که استفاده میکنند