پلاتوهنر

تماشای «رویای قرنطینه» در گالری سهراب

به گزارش پلاتو هنر، نگارخانه سهراب از روز جمعه 29 اردیبهشت میزبان نمایشگاهی از جدیدترین آثار علی خسروی با عنوان «رویای قرنطینه» می‌شود. نمایشگاهی شامل 50 تابلو در ابعاد مختلف از آثار سه سالِ گذشته این هنرمند معاصر که در

به گزارش پلاتو هنر، نگارخانه سهراب از روز جمعه 29 اردیبهشت میزبان نمایشگاهی از جدیدترین آثار علی خسروی با عنوان «رویای قرنطینه» می‌شود. نمایشگاهی شامل 50 تابلو در ابعاد مختلف از آثار سه سالِ گذشته این هنرمند معاصر که در دوران پاندمی کرونا خلق شده‌اند.

این هنرمند درباره ایده شکل گیری آثار این نمایشگاه گفت: اواخر سال 1398 که بیماری کرونا همه گیر شد، همه دنیا اجباراً به اقامت اجباری در منزل (قرنطینه) رفت. این برای من انگیزه‌ای برای کارکردنِ بیشتر و در واقع توفیق اجباری برای نقاشی و رؤیا پردازی شد. اخبار وحشت زا، زیاد بود و طبیعتاً برای فرار از این وحشت نقاشی نجات بخش بود. من البته از قبل از آن هم کار می‌کردم، اما طی سه سال همه گیری کرونا حدود یکصد تابلو اجرا کردم که حاصل آن مجموعه «رویای قرنطینه» شد و در نمایشگاه پیشِ رو بخشی از آن را به نمایش خواهم گذاشت. این آثار در خود واجد نوعی رؤیا پردازی است و با وحشت و هراس نسبتی ندارد.

خسروی درباره سوژه این آثار اضافه کرد: بیشتر نقاشی‌ها فیگور زنان است و یکی از دوستانم عنوان «مهربانوان خنیاگر» را برای این آثار برگزیده است. این زنانِ خنیاگر همگی نوازنده هستند و سازهای ایرانی می‌نوازند. آثار این مجموعه آناتومی دقیق یک انسان را ندارد و کشیدگی اندام‌ها تداعی کننده وجود زنانه است.

این هنرمند درباره تکنیک این نقاشی‌ها نیز گفت: تکنیک کارها از جهت رنگ، آکریلیک روی بوم است و شیوه کار از جهت ضربه‌های قلم و رنگ‌های روشن و فضاهای بیرون، متأثر از امپرسیونیسم اما متفاوت از آن است؛ چرا که بیشتر یک شیوه شخصی را دنبال کرده‌ام و بر عکس هنرمندان امپرسیونیست، این آثار در آتلیه اجرا شده‌اند.

«رویای قرنطینه» را می‌توانید از روز جمعه 29 اردیبهشت تا مدت دو هفته در نگارخانه سهراب به نشانی خيابان سميه، بين مفتح و رامسر، شماره ۱۴۲ تماشا کنید.

https://didhonar.ir/?p=18340

یک پاسخ

  1. بسیار آرتیست پدر مادر داری است جناب علی خسروی