به گزارش پلاتو هنر، شهرام ناظری موسیقیدان و سیدحسن شهرستانی استاد ادبیات فارسی در آیین اختتامیه نمایشگاه «موج های خفته» در گالری ترانه باران حضور یافتند. اختتامیه ای که به یاد زلزله زدگان خوی شکل گرفت و بخشی از فروش به آنها اختصاص یافت.
نمایشگاه نقاشیخط های طاهره الله دادیان که از ۲۳ دی ماه همزمان با ولادت حضرت فاطمه الزهرا (س)، روز زن در گالری ترانه باران، گالری تخصصی خط، خوشنویسی و هنرهای ایرانی اسلامی آغاز به کار کرده بود با حضور هنرمندان و هنردوستان همزمان با میلاد حضرت علی (ع) ، روز مرد به پایان رسید.
طاهره الله دادیان در زمان خلق بسیاری از این تابلوها به آثار و صدای استاد ناظری گوش می سپرد و در روز پایانی میزبان این استاد بود.
همچنین در روز افتتاحیه حسام الدین سراج از این آثار دیدن کرده بود.
اشعار زنده یاد مهدی اخوان ثالث دیگر حلقه وصل این نمایشگاه بود؛ هم در فلسفه گشایش گالری ترانه باران و هم آفرینش نقاشیخط ها.
محبوبه کاظمی دولابی مدیر گالری ترانه باران در متنی که به مناسبت این رویداد منتشر کرد با انتشار بخش هایی از شعر زمستان مهدی اخوان ثالث ، دایر بودن گالری ها را در این روزگار سرد سخت در حمایت از هنرمندان ارزیابی کرد.
کاظمی دولابی نوشته است: «روزهای سرد و سخت است که بدون تعارف حال هیچکس خوش نیست.
آری، «سلامت را نمیخواهند پاسخ گفت / سرها در گریبان است / کسی سر بر نَیارَد کرد پاسخ گفتن و دیدارِ یاران را …/ وگر دستِ محبّت سویِ کس یازی/ به اکراه آوَرَد دست از بغلْ بیرون/ که سرما سختْ سوزان است …/ هوا بس ناجوانمردانه سرد است …/ زمستان است. »
به نگاه من، در این وانفسا «ما مردم» باید بیش از همیشه به یکدیگر و به همه فکر کنیم؛ انسانیت حکم می کند «همه مردم» را ببینیم و به زعم من برای سفره هایی که از همیشه کوچک تر و خالی تر است به سهم خود چاره اندیشی کنیم. بخشی از جامعه هنری معترض اند و معتقدند نباید این روزها فعالیت هنری داشت اما حتمن این عده از معیشت هنرمندان هم باخبرند و می دانند در این گرانی و تورم که خط فقر اکثریت هنرمندان و خانواده های آنان را بلعیده ادامه شرایط کنونی بسیار دشوار است. دیگر مشاغل، این روزها مشغول کارند اما به خصوص جامعه تجسمی در سکوت و تعلیق؟! جالب اینکه تجسمی در تمام این سال ها کم ترین برخورداری از دولت ها را داشته و روی پای خود به عنوان شغل مستقل و بخش خصوصی ایستاده است. غیر از ضرورت تامین هزینه های زندگی از رهگذر برپایی نمایشگاه و فروش حتی اندک آثار هنری، هنر را درمان می دانم، به عنوان واگو کننده دردهای مردمی که صدای شان در جامعه شنیده نمی شود.
کاظمی دولابی افزوده است: «انفعال و خالی ماندن صحنه را زیبنده هنر و هنرمند نمی دانم و اتفاقن معتقدم آنها که هنر را دوست نمی دارند و همواره خواهان تحدید فعالیت های هنری بودند از این سکون و تعطیلی خرسندند و رضایت قلبی دارند. اگر رسم مان شنیدن و درک کردن هم است، به انتخاب هم نوع و همکار خود احترام بگذاریم و آیین « قضاوت نکنیم » را ملکه ذهن کنیم؛ توهین و برچسب زدن، روشنایی چراغ روح را می کشد و به تن جامعه ترک می اندازد. «… دمت گرم و سرت خوش باد / سلامم را تو پاسخ گوی، در بگشای …»
بیاییم چون اخوان ثالث بزرگ، نگذاریم در سرمای زمستان دست دوست یخ بزند، به هم شجاعت و جسارت دهیم و مانند همه مشاغلی که مشغول کارند پرچم هنر را بالا بریم و هر یک در حد توان خویش برای هنرمندان عزیز و جامعه هنری قدمی برداریم. در این روزگار و تنگنای بی سابقه گذران زندگی، جا خالی دادن و بسته نگه داشتن درب گالری ظلم مضاعف به هنرمندان است؛ «بنی آدم اعضای یکدیگرند» و برای تحقق این شعار جهانی ایرانی پیش قدم باشیم.»
«موجهای خفته» تا ۱۴ بهمن در گالری ترانه باران به نشانی خیابان اقدسیه، خیابان سپند، خیابان عزت الله انتظامی، بعد از چهار راه منجیل، بن بست عباس زاده پلاک سوم دایر بود.